Soffpotatis?

Jag hatar motion. Alla former av motion. Jag är konstig, jag vet, men så är det. 
Inskickad av: Emil

Lösa hundar

Jag hatar folk som inte har koll på sina hundar.

Inskickad av: kaiin


Snäll hund

Trasslig mp3

Jag hatar när hörlurarsladden till min mp3-spelare trasslar ihop sig så att det blir massa knutar och annat pilligt trassel. Och att det händer så ofta!

Cykla med kjol

Jag hatar att kjolen åker upp när man cyklar så att den egentligen helt anständiga kjolen förvandlas till ett tygstycke som skyler så lite att det inte borde få bäras utanför Amsterdams Red Light District

Försenad ankomst

Jag hatar när man åker buss till Stockholm och busschauffören i början av färden säger att vi bör ankomma 45 minuter före beräknad ankomst (positiv överraskning) för att sedan stöta på diverse komplikationer under färden (besvikelse) så att vi i själva verket kommer fram senare än den tid som står i tidtabellen (irritation).


Toapapper

Jag hatar när man sitter på toaletten, precis har uträttat sina behov och man märker att toapappret är slut. Tacka vet jag pappersnäsdukar!

Arg? Skriv av dig på Hatlistan

310555-1

Skicka ett mail till [email protected] eller klicka här

Rumpmode

Jag hatar det där rumpiga modet med jeansen nere i bajahöjd. Förhoppningsvis har kidzen börjat inse att modet är på väg ut?
Inskickad av: Ärstinn

Understimulerad

Jag hatar att mitt jobb är så tråkigt och att det så sällan finns något att göra. Jag lider av bored-out-syndromet. Jag menar, jag bloggar på arbetstid, då är det något som inte stämmer?

Gnällspikar

Jag hatar gnällspikar. Gnällspikar är det värsta jag vet. Sådana som bara klagar. Det enda som kommer ut från deras munnar är ord som beskriver hur dåligt allt är. Är det inte vädret så är det ryggen eller kanske katten eller varför inte maten. Inte något positivt. Men framför allt hatar jag att de inte har hittat hit, denna sida skulle bli deras favorithak. Gnällisar, var är ni?

Regnig cykelfärd

Jag hatar när det börjar spöregna EFTER jag har påbörjat min 20 minuter långa cykelfärd till jobbet. Det är för sent för att vända hem och försöka ta sig till jobbet på annat sätt. Det är bara att le och trampa på, för att så småningom komma fram, dyblöt.

Kroppsvätskor

Jag hatar att vakna mitt i natten av att lakanen är genomblöta av svett. Det är kallt och äckligt, ändå ligger jag där i mina blöta lakan och försöker somna om bara för att jag är för trött för att byta lakan.

Smelly cat

Jag hatar lukten av blöta hundar. Nyduschat luktar i regel gott, hur kan det då komma sig att en nyduschad stinker som värst? Oförklarligt.
Inskickad av: Tess

Suga sugrör

Jag hatar när det är hål i de där böjbara sugrören, ofta vita med käcka färgglada ränder på, så att det inte kommer någon dricka fastän jag suger tills jag blir blå.

Mensvärk

Jag hatar mensvärk och PMS! För att jag blir psykiskt instabil och fysiskt totalförlamad tre dagar i månaden. Det innebär 36 dagar om året, alltså mer än en hel månad. Kvinnor har kanske mens i 30-40 år, jag kommer med andra ord att ha mensvärk och PMS cirka 3 år av mitt liv.
Medicinen kan utföra diverse under, man kan leva utan hjärta, operera bort dålig syn med laser men hälften av världens befolkning måste fortfarande stå ut med mensvärk 3 år av sina liv!? Prioritera mensvärksforskning! 

Solo

Jag hatar att sova ensam!
Inskickad av: Flickvän med pojkvän långt borta

Stinky air

Jag hatar när man sitter precis bredvid toaletten på flygplatsen. Det är otroligt hur många det är som måste gå på toaletten under 1 timme och 40 minuter och hur olika dofterna är som kommer från toaletten. Särskilt intressant är det att en del verkar tro att det blir bättre om de sprayar parfym?!?!
Inskickad av: Daniel

Avsked

Jag hatar att säga hejdå till min flickvän på flygplatsen (mer och mer för varje gång).
Inskickad av: Daniel

Köksolyckor

Jag hatar när med nytvättade kläder står i köket och lagar mat och smutsar ned min vita t-shirt med tomatsås, fettfläckar, etc...
Inskickad av: Kladdig

Skicka in ditt bidrag

Hur gör man?
Det finns två sätt. Skicka ett mail till [email protected]

Eller.

Skriv ditt förslag i kommentarsfältet här nedan.
Skriv ditt namn, vad det är som irriterar dig, och gärna också varför du stör dig så mycket på detta att det förtjänar en plats på Hatlistan. Ditt förslag blir publicerat på Hatlistan efter att det kontrollerats av oss.

Kylskåpskall läsk

Jag hatar när folk på sommaren tar kall dricka ur kylskåpet utan att ställa in nya flaskor på kylning. Så osocialt!
Inskickad av: Sebastian

Sommarplåga

Jag hatar att ligga i sängen för att sova, ljuset är släckt, det är tyst, och vad hör man om inte en... surrande mygga! Jag har ingen aning om var den är, bara att den kommer att bita mig och att jag kommer att vakna med kliande myggbett.

Jag är bäst

Jag hatar folk som tror sig vara bättre människor än alla andra.
Inskickad av: Jante

Stökig ungdom

Jag hatar ungdomar som inte städar upp efter sig. Särskilt de som bor hemma fast de egentligen är för gamla för det.
Inskickad av: Förgrymmad pappa

Konservmat på restaurang

Jag hatar burkchampinjoner på pizza. Alla pizzerior som serverar burksvamp borde tvingas stänga igen. Eller i alla fall ha stor och tydlig varningsskylt på dörren.
Inskickad av: Anna, gillar inte burksvamp

Repade skivor

Jag hatar repade skivor och att det alltid, alltid är skivans bästa spår som drabbas värst.

Hatlistan - FAQ

Hur skriver man på Hatlistan?
Det är enkelt! Klicka på Skicka in ditt bidrag här i högerspalten och skriv en kommentar. Alternativt kan du skicka ett mail till [email protected]. Efter att vi läst ditt förslag publiceras det på hatlistan.blogg.se.

Att hata är ett starkt ord, varför heter sidan Hatlistan?
Hat är utan tvekan ett mycket starkt laddat ord. Vi tycker dock att man, åtminstone inte på hatlistan.blogg.se, behöver ta ordet hat på alltför stort allvar. Tvärtom, denna sida är en ode till allt det som stör oss i vardagen. I bussen, på stan, i skolan, framför tv:n. Allt som irriterar dig, som får dig att vilja skrika eller, att göra olagliga saker. Denna känsla är, innan den dämpats av sunt förnuft mycket lik just hat. Därav namnet.

Finns det en motsvarande lista för saker man älskar?

Tycker du att det borde finnas det? Finns det fler som tycker det? Skicka ett mail och berätta det för oss!

Censurerar ni inlägg?

Ja. Ni mailar ert förslag till oss, vi läser allt och publicerar det vi vill.

Dagens prognos: regn

Jag hatar att det bara regnar hela tiden.

RSS 2.0