Neverending tvätt

Jag hatar det faktum att tvätten aldrig tar slut. Det är som pojken med guldbyxorna, det kommer bara mer och mer. Tvättkorgen är tom i några timmar på sin höjd innan den fylls på med ny smutstvätt. Åtminstone har jag en egen tvättmaskin. Hade jag bott i Sverige hade jag förmodligen varit tvungen att förlita mig på gemensam tvättstuga i källaren - HERREGUD vad jag hade hatat tvätten då.

Attjo!!

Jag hatar att vara förkyld. Jag är en sån jobbig person (smålänning) som envisas med att säga "äsch, jag är ju bara lite förkyld", går till jobbet halvt groggy, gör ett mediokert jobb och kommer hem utmattad. För att sedan beklaga mig hos min partner om hur synd det är om mig. Och går till jobbet nästa morgon igen. 

Stora strumpor

Jag hatar för stora strumpor. När det blir knölar vid tårna, löst tyg i hälen och kasar ner. Dock verkar det som om jag har en annan uppfattning om vad lagom stora strumpor är, eller köper ni andra också strumpor en storlek mindre än vad ni brukar ha i skor?

Läggdags

Jag hatar att somna sist. Jag har noll tålamod och kan inte ligga och vänta på att jag ska somna. Antingen är jag så trött att jag typ somnar innan jag har gått och lagt mig eller så läser jag tills ögonen faller ihop. När man delar säng med någon går ju inte det. Då får man ligga och vänta samtidigt som personen bredvid sussar sött. Och om man inte somnar direkt blir dagen därpå osynkad. Issues.

Akut kissnödig

Jag hatar när man är sådär måste-gå-på-toa-NU-PÅ-EN-GÅNG-kissnödig och samtidigt försöker låsa upp ytterdörren. Det börjar med en kaffe på stan och 2,5 timme senare står man framför dörren med en blåsa som riskerar att sprängas vilken sekund som helst. Det en oskriven regel att man i detta läge alltid måste famla efter nyckelknippan i något som känns som en evighet men nog inte är mer än 2 sekunder. Som om inte det vore nog är det stört omöjligt att träffa nyckelhålet när man väl har fått fram rätt nyckel. Jobbigt!

RSS 2.0