Basshunter

Jag hatar Basshunter.


Inskickad av: Mimmi Liden

Näsandning

Jag hatar också folk som andas extremt ljudligt genom näsan när de äter. Ännu värre är det när de andas genom näsan och det piper.
Inskickad av: Mimmi Liden

Barnprogram

Sedan hatar jag dagens barnprogram. Annat var det på åttiotalet, när man slapp det värdelösa satans tecknade Pippi och man slapp Bambi 2 och Lejonkungen 2&3 och man slapp alla sorters uppföljare eftersom Disney har korrumperats och kvar finns bara medelålders män utan något annat intresse än pengar och vinst.
Inskickad av: Mimmi Liden

310555-7



















Pippi -på den gamla goda tiden.


Sega skorpor

Jag hatar sega skorpor.

image6
Inskickad av: Mimmi Liden

BD-poppare

Jag hatar BD-poppare.
image5
Inskickad av: Mimmi Liden

Tjocka vader

Jag hatar tjocka vader.
Inskickad av: Mimmi Liden

Regn som luktar svett

Jag hatar lukten av svettiga strumpor när det har regnat.

Inskickad av: Mimmi Liden

Idisslande kor

Jag hatar folk som äter med öppen mun/ pratar med munnen full med mat, HATAR! Man ser hur maten saliveras och blandas och slutligen sväljs. Idisslande kor, de är vad ni är!
Mvh - Penny
kossa

Och vem vill väl äta med en ko?


Komplexitet

Jag hatar att inte alla problem är av så simpel karaktär att de kan sammanfattas i en kort mening och postas på hatlistan.blogg.se.

P-piller hysteri

Jag hatar den propaganda som förs för p-piller och det faktum att ingen verkar bry sig om deras biverkningar. Istället verkar de flesta läkare tycka att äta p-piller är det bästa man kan göra. Så gott som alla tjejer jag känner äter p-piller, och nästan alla känner av sina p-piller i form av nedstämdhet eller till och med depression, minskad sexlust, aggressioner osv. Många är vi som började med p-piller redan som tonåringar, så att vi idag tror att det är så vi är, när det egentligen bara är hormonerna i p-pillrena som gör oss till labila personer. Varför funderar ingen över detta? Eller tycker ni att det är värt priset?



Djävulens verk?

Naturligt? Äckligt, naturligtvis

Jag hatar folk som gör äckliga saker offentligt och som sedan rättfärdigar det med att "det är naturligt". Listan är lång på vad som är naturligt: amma, fisa, urinera, rapa, ha sex, klippa tånaglar - MEN MAN GÖR DET INTE BLAND FOLK FÖR DET! Fatta det! Särskilt offentlig amning är skrämmande utbrett. Ingen vill se vita bleka ammande hängbröst ute på stan, respektera det och planera era spädbarns måltider bättre. Det är bättre både för era barn och för er omgivning.

RSS 2.0